Στις 24 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου συνάντηση εργασίας οργανωτικού χαρακτήρα, με στελέχη του Ινστιτούτο Μεσογειακών και Δασικών Οικοσυστημάτων (ΙΜΔΟ) και της συμβουλευτικής εταιρείας ΤΕΧΝΟΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ Ο.Ε..
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητηθούν θέματα σχετικά με τις δράσεις που θα αναληφθούν στο επόμενο διάστημα για την ενημέρωση και τη συμμετοχή του κοινού στο πρόγραμμα, που αφορά φυτεύσεις με τοπικά είδη φυτών, ως δράση ενάντια στις δυσμενείς επιρροές της κλιματικής αλλαγής.
Τους ειδικούς γεωτεχνικούς επιστήμονες του ΙΜΔΟ και της ΤΕΧΝΟΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗΣ Ο.Ε., καθώς και τα στελέχη από την ομάδα έργου του Δήμου που συμμετείχαν στη συνάντηση, καλωσόρισε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου, ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη εκτέλεση του έργου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά: Ο Δήμος Αμαρουσίου αξιοποιεί τα εθνικά και τα ευρωπαϊκά προγράμματα, προκειμένου να δημιουργήσει καλύτερες υποδομές στην πόλη που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και την ποιότητα ζωής στο Μαρούσι. Με την αξιοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, μαζί με τους πολίτες προχωρούμε σε δράσεις ενάντια στην κλιματική αλλαγή, με «όπλα» την τοπική χλωρίδα, την επιστημονική ορθότητα και τη διαδραστική συμμετοχή των πολιτών σε κάθε γειτονιά και τώρα και στο μέλλον, με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πιλοτικό.

Pin It on Pinterest