Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες workshop για την μεταφορά της τεχνογνωσίας και των αποτελεσμάτων που αποκτήθηκαν μέσα από τις δράσεις του έργου LIFE GRIN.

Το γεγονός πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2023, στο Barton Park της Περούτζια, στην Ιταλία και οργανώθηκε από την ομάδα του προγράμματος σε συνεργασία με την εταιρία Noesis European Development Consulting.

Τα αποτελέσματα του έργου LIFE GRIN παρουσιάστηκαν από την συντονίστρια Δρ. Κωνσταντινιά Τσαγκάρη (ΕΛΓΟ), από τη Δρ. Αιμιλία Κοντογιάννη και τον κο Λευτέρη Μυστακίδη (Homeotech Co.), ενώ χαιρέτησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι από την ΚΕΔΕ, το ΥΠΕΝ και τους Δήμους Αμαρουσίου και Ηρακλείου.

Στο workshop, συμμετείχαν δημοτικές αρχές και φορείς λήψης αποφάσεων, περιβαλλοντικοί εμπειρογνώμονες και ακαδημαϊκοί σε συναφείς τομείς., Αποτέλεσε δε, μία πλατφόρμα για την ανταλλαγή πολύτιμων γνώσεων, κατευθυντήριων γραμμών και εμπειριών, ενώ ενισχύθηκε η συνεργασία μεταξύ των διαφόρων ιδρυμάτων και το δίκτυο ανταλλαγής γνώσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Pin It on Pinterest